Bedring fremfor bureaukrati

Danmark er desværre blevet et uland – på genoptræningsområdet.

I takt med at vi ikke længere hverken investerer i mennesker eller tror på tid til bedring, så er ægte genoptræning blevet en luksusvare, som ingen længere får  – og kun de færreste har råd til.

I Genoptræning Danmark vil vi gerne ændre verden. Vi er trætte af at se på, at tilskadekomne mennesker i offentligt og forsikringsmæssigt regi udelukkende bliver tilbudt alt for kort rehabilitering eller blot vedligeholdende træning.

Priserne er fløjet i vejret de seneste årtier, og på intensive ophold er priser i omegnen af 7.000-10.000 om dagen(!) ikke unormale.

Vi blander os ikke yderligere i, hvad andre tager for at hjælpe mennesker, og de har sikkert deres grunde, men på et forløb hos os, kan du i hvert fald godt forvente et andet prisniveau.

Dermed ikke sagt at det er billigt, og at de livsændrende bedringer bare kommer ud af det blå. Det kræver fortsat investering, dedikation, engagement og tid. Ingen tvivl om det.

Men med GenDan A/S’ støtteordning sikrer vi sammen, at intensiv genoptræning nu eksisterer i prisniveauer for alle.

Er du fx til gratis hjælp, så kan du læne dig tilbage og stole på, at din kommune og evt dit forsikringsselskab eller pensionsselskab har din ryg.

Er uheldet ude, så kan du købe intensiv genoptræning selv i det prisniveau, du ønsker. Her er priser fra 1.000-2.000kr pr dag og helt op til +10.000kr pr dag.

Er du derimod interesseret i en mellemvej, hvor du gerne vil engagere dig i genoptræning og sikkerhed allerede inden skaden sker, så kan du tilmelde dig og dine nærmeste denne støtteordning, hvor man med et årligt beløb støtter arbejdet for at få mere fokus på genoptræning.

Her har vi hos Genoptræning Danmark valgt at donere vores hjælp og ydelser til de støttende mennesker, helt gratis, hvis uheldet måtte være ude.

Du kan altså sikre dig selv – og evt. dem du elsker – adgang til landets bedste rådgivning, hjælp og genoptræning, hvis uheldet skulle være ude, samtidigt med at du støtter et vigtigt arbejde for markant bedring af vores fælles velfærd.

Sådan støtter du - helt simpelt !

Finder du denne støtteordning interessant, så er det enormt let at læse mere og bakke op.

Der er nemlig ikke noget hovednummer, hvor du først skal snakke med en robot, deltage i spørgeskemaundersøgelser eller vente på svar i uendelig lang tid.

Hos os skriver du blot i vores kontaktformular herinde eller sender en mail til kontakt@gen-dan.dk med:

  • Dit navn
  • Dit tlf.nummer
  • Din e-mail
  • Og fornavne, samt fødselsdato (ikke personnummer) på andre, hvis du fx ønsker at tilmelde din husstand.

Sender du dette, så aktiverer vi dig i vores system, og her modtager du et link med tekst og info om vores regler og betingelser.

Det er meget simpel læsning, da produktet er udviklet af folk, som rent faktisk gerne vil hjælpe, hvis uheldet er ude.

I tilsendte link er der også info om priser og mulighed for overførsel. Du støtter altså med det samme du laver en god, gammeldags overførsel til GenDan A/S, og hvert år omkring nytår og frem modtager du et par beskeder om, at du kan overføre igen, hvis du ønsker at være medlem.

Altså, du tilmeldes ikke automatisk betaling eller lignende, medmindre du selv ønsker det.

Pakkerne og støtten kan kombineres på flere forskellige måder, men her er nogle priseksempler:

  • 99kr/md ved privat støtte.
  • 199kr/md ved støtte fra seniorer.
  • 249kr/md for støtte fra en husstand.