Søg om et genoptræningsforløb

Man kan altid søge sin forsikring, pension eller kommune om et genoptræningsforløb hos os. Vi tager gerne mod henvendelser, rådgiver de nødvendige parter, laver konkrete tilbud og vi ser altid gerne på muligheden for en hurtig opstart på et bevilget forløb.

I særlige tilfælde, hvor kommunen eller forsikringen ikke ønsker at yde støtte til genoptræning, kan ekstraordinært motiverede borgere selv betale et ophold hos os.

Vi har et koncept, der hedder ”skræddersyet genoptræning til skræddersyet økonomi” og det skal forstås på den måde, at vi gerne tager en dialog med dig omkring din livssituation, skade, dine ønsker osv og herigennem kan vi give dig en konkret og billig pris på et forløb hos os, som kan betales på lige den måde, der passer til din økonomi.

Vores krav til dig

Vi har dog nogle enkelte krav for at man kan komme i betragtning.

Man skal være indstillet på et langt og grundigt genoptræningsforløb, da det er det kvantitative element i genoptræning, som vi tror på og arbejder ud fra.

Derudover skal man være positiv, optimistisk og have lyst til at træne mange timer, hver eneste dag.

Er man det, så er man meget velkommen til at sende os en mail gennem kontaktformularen herinde. Tilføj gerne alle de informationer du kan komme i tanke om, ved henvendelse.

Kontakt os