Stedet for dig, der ønsker ægte genoptræning!

Er du kommet alvorligt til skade, så er det først og fremmest vigtigt at vide, at du godt kan få det bedre igen.

Det er muligt.

Det er endda ret ligetil. Træningen og metoderne, det kræver, er ikke raketvidenskab, så det handler mest af alt om, hvorvidt du virkelig vil det eller ej.

Er du på udkig efter ægte genoptræning, så er Genoptræning Danmark stedet for dig – for vi laver landets bedste genoptræning.

Dette tillader vi os at konkludere, da vi blandt andet har forskningen og resultaterne bag os, som beviser det, men også fordi, at vi er unikke i både vores tilgang til genoptræningen og i særdeleshed i mængden af træning, vi tilbyder.

Derfor kaldes vores model også for kvantitativ genoptræning. 

Det eneste kvantitative og ubegrænsede genoptræningscenter i landet

Mange skadetyper har brug for en kvantitativ, timelang og daglig indsats, og netop herigennem kan man opnå de resultater, som mange – grundet uvidenhed – kalder mirakuløse.

Genoptræning og store resultater har dog intet med mirakler at gøre. Det er bare hårdt arbejde, og er man villig til at knokle, så kan vi godt garantere store resultater i din genoptræning.

Hos Genoptræning Danmark er vi nemlig ikke fokuserede på bare at vedligeholde dig, give dig havudsigt eller lære dig at bruge hjælpemidler. Vi vil gerne træne dig væk fra hjælpemidlerne. Gøre dig selvstændig.

Vores fokus er 100% på at skabe livsændrende bedringer.

Hverdagen på vores genoptræningscenter

Vores genoptræningscenter er beliggende i Aalborg, tæt på både motorvej, tog, bus og fly, og vi er så privilegerede, at have besøgende fra hele landet.

Vi arbejder på, at lave et center på Sjælland på et tidspunkt også, men har du brug for genoptræning nu, så kan du ikke vente. Det har du ikke tid til. Du skal i gang nu – enten hos andre eller hos os.

Typisk bor vores deltagere ved centeret fra mandage til fredage, men er hjemme i weekender og ferier.

Dette fungerer godt, da vi udelukkende laver lange forløb,  og med udsigten til at være hjemme indimellem, så er det også mere overskueligt, at binde sig i længere perioder.

På centeret tager vores fantastiske ansatte godt i mod alle, og vi står klar til at flytte hele verden for dig – hvis blot du er klar på at svede og kæmpe i træningssalen.

Det synes vi, er en fair aftale.

Vores personale består af fysioterapeuter, ergoterapeut og idrætsterapeut, som alle er nøje udvalgte og kompromisløst, unikke i deres måde at arbejde på, hvor især deres engagement og grundighed er deres talent.

Yderligere er 75% af vores ansatte mennesker, som selv har været igennem alvorlige genoptræningsforløb på egen krop.

Vores genoptræningscenter er kvantitativt, hvilket betyder, at vi har få deltagere pr ansatte, og at vi træner, bevæger os og leger dagen lang. Yderligere er der et stort, socialt element, hvor vi tager os af hinanden, hepper på hinanden, sparker hinanden bagi og/eller giver en krammer, hvis der er brug for det.

Hvad koster det?

Skal man på forløb hos os, så starter vi altid med en snak omkring økonomi. For det koster desværre penge, men det er måden vi gør det på.

Vi elsker det professionelle element, hvor vi arbejder med mennesker, som også er villige til at investere i deres bedring selv – og er man villig til det, så får man rigtig meget for sine penge hos os.

På lange forløb, kan man komme ned i priser på en pæn slat under 1.000kr/dag. Det er vi enormt stolte af, for priserne er inklusiv eget værelse, fuldpension og minimum 5-6 timers daglig træning med professionelt personale. Timeprisen taler altså sit eget, tydelige sprog i en verden, hvor du ellers let betaler 5.000-10.000kr/dag.

Genoptræning på vores center er typisk for mennesker med alvorlige, fysiske skader, men samtidigt for mennesker, der også kognitivt er selvstændige. Vi kan dog godt lave pladser, hvor der fx er brug for en grundig, pædagogisk indsats også eller på anden vis er behov for en ekstra indsats, men her kan priserne være lidt højere, så vi kan aldrig sige den nøjagtige pris på forhånd, men vi kan give nogle eksempler på vores grundpriser.

Priseksempler:

8 uger: 95.000 kr.
– inklusiv eget værelse, fuldpension og træning.

20 uger (ca. et halvt år): 195,000 kr.
– inklusiv eget værelse, fuldpension, træning og hjælp til dialog med kommune mm.

40 uger (ca 1 år): 295.000 kr.
– inklusiv eget værelse, fuldpension og træning, samt at vi tager helt over på dialogen med kommunen m.fl. som din partsrepræsentant. 

Ønsker du en forlængelse efter 40 uger, så kan dette i særlige tilfælde købes halvårligt til blot 50.000kr. Ja, du læste rigtigt. Her hos Genoptræning Danmark investerer vi nemlig glædeligt tilbage i dem, som gerne vil gå den ekstra mil i deres genoptræning.